Kermeland open para-darts in Uitgeest

Kermeland open para-darts in Uitgeest

8-3-2020 heb ik mee gedaan aan de Kermeland open para-darts we zijn weer een mooie ervaring rijker geworden. Ik heb twee mooie wedstrijden in de poule gespeeld beide met 2-0 gewonnen de laatste wedstrijd van de poule met 0-2 verloren maar ik was al door.

De kwartfinale

De kwartfinale was er één om niet naar huis te schrijven het was bar slecht maar wel de wedstrijd gewonnen met 2-1 in de halve finale tegen Kees Willink liep het ook niet zoals ik wilde maar ik won de wedstrijd met 2-0 al moet ik wel zeggen dat het ook zomaar de andere kant op had kunnen vallen.

De finale

De finale van de Kermeland open para-darts tegen niemand minder dan Arie van de Rassel de nummer 3 van de wereld in de para-darts hij was te sterk gisteren voor mijn ik heb helaas met 3_0 verloren maar ik kan terug kijken op een super mooi gezellig open Kermeland in Uitgeest ook wil ik de familie van Massimo Balsamo bedanken voor de steun daar heb ik veel aan gehad en natuurlijk me dart maatje Alvin van der Perk waar ik gisteren mee op avontuur reis was.